wie zijn wij

Onze werkwijze

Velum Lighting Nederland richt zich vooral op restylen van zaken van standaard verlichting naar duurzame en energie besparende verlichting ( LED ) dat staat voorop bij ons.

Wij komen graag bij u langs voor een goed en passend advies die wij begeleiden van A t/m Z zoals inkopen en installeren van verlichtingsarmaturen. Ook zo benieuwd hoe uw zaak eruit komt te zien twijfel dan niet.

Vraag dan een DEMONSTRATIE OP LOCATIE AAN.

Kies voor velum lighting Nederland

Door onze jarenlange ervaring in de Foodbranche heeft Velum Lighting Nederland een goed beeld wat er in de markt gebeurd.

Wij zijn niet afhankelijk van een bepaald fabricaat, dus we zijn flexibele in het leveren wat bij u past.

Wat doen wij

Slagerij verlichting

Kaaswinkel verlichting

Bakkerij verlichting

Viswinkel verlichting

Groentewinkel verlichting

Thuis verlichting

slim voor het milieu

99 procent van de milieudruk van verlichting ontstaat door het elektriciteitsgebruik van de lamp. Elektriciteit wordt voornamelijk opgewekt via verbranding van fossiele brandstoffen zoals gas en steenkool. Door verbranding van deze stoffen komt er Co2 vrij dat bijdraagt bij een klimaatverandering. Voor het milieu is het beter om een werkende onzuinige lamp te vervangen door een led lamp.

Led lamp van 6 watt is al vanaf 120 branduren energie besparend ten opzichte van een 40 watt gloeilamp. De led lamp heeft nog ± 15.000 voor de boeg en zal in de toekomst veel winst opleveren in uw portemonnee.

Slim voor uw portemonnee

De terug verdientijd van Led verlichting ligt tussen de 1.5 en 3 jaar tijd. De aanschaf kosten van led verlichting zijn mogelijk hoger, echter led lampen gaan veel langer mee en er is een behoorlijk financiële besparing in onderhoud en vervanging van de lampen maar de belangrijkste factor is het lager energie verbruik.

 

We berekenen graag de terugverdientijd in uw situatie voor u uit.